АСФАЛТИРАНЕ
НА УЛИЦИ

 • Cертифицирани материали
 • 3 ценови решения
 • 7 години гаранция
ALFA
Asfalt
Всички операции по асфалтиране на улици се извършват при стриктно спазване на технологията, висококачествено уплътняване на почвата и асфалта с вибрационни валяци
Как асфалтираме
Асфалтирането на улици е основна дейност на нашата фирма
Благодарение на плътността на слоевете за полагане, асфалтова настилка има повишена устойчивост на влага
А благодарение на висококачествените материали, улица може да се използва в рамките на няколко часа след полагане на асфалт

Цени за асфалтиране на улици

Приблизителни цени за асфалтиране на улици
Какво казват нашите клиенти за нас
До 1 май - 20% на всички услуги

Вижте как изглежда процесът на асфалтиране

Искате да знаете точна цена за вашето асфалтиране? Тогава отговорете на няколко въпроса
СТРАХОТНО! ОСТАВА ЕДНА СТЪПКА
Какво искате да асфалтирате?
Имате ли предпочитания за вид настилка или цветове?
Някои клиенти може да желаят определен вид настилка, като топъл асфалт, хладен асфалт или друг. Също така, цветовете на асфалта могат да варират.
Локацията може да влияе на цената поради различните разходи за доставка на материали и оборудване.
Има ли нужда от допълнителни услуги или подготовка?
В зависимост от проекта може да се изисква допълнителна работа, като например изравняване на терена или ремонт на съществуващ асфалт.

От какво зависи точна цена за асфалтиране на улици

Точна цена за асфалтиране на улици зависи от 10 фактора
Цената на асфалтирането на улицата може да зависи от различни фактори, тъй като всяка задача е уникална и е влияна от местни условия и изисквания. Ето някои от основните фактори, които могат да повлияят на разходите за асфалтиране на улицата:

 1. Размерът на улицата: Площта, която трябва да бъде асфалтирана, е основен фактор за определяне на цената. По-големите улици ще изискват повече материали и трудове, което води до по-високи разходи.
 2. Материали: Типът и качеството на асфалта могат да повлияят на цената. Висококачественият асфалт често е по-скъп, но може да осигури по-добра издръжливост и производителност.
 3. Подготвителни работи: Състоянието на наличната настилка е от решаващо значение. Ако улицата изисква обширни ремонти или подготвителни работи, като премахване на стар асфалт, запълване на дупки или коригиране на проблеми с дренажа, това ще увеличи общите разходи.
 4. Дебелина на асфалта: Дебелината на слоя на асфалта може да повлияе на цената. По-дебелите слоеве осигуряват по-дълъг живот, но изискват повече материал и труд.
 5. Достъпност и местоположение: Улиците, които са труднодостъпни или имат ограничен достъп за строителна техника, могат да създадат допълнителни разходи поради логистични предизвикателства.
 6. Местни регулации: Цената може да бъде засегната от местни разрешителни, зонингови изисквания и екологични регулации, които трябва да бъдат спазвани по време на строителния процес.
 7. Трудови разходи: Разходите за труд, които могат да варират в зависимост от региона, ще повлияят на общите разходи. По-опитните и умелите работници може да искат по-високи цени.
 8. Оборудване и технологии: Типът оборудване и технология, използвани по време на асфалтирането, могат да повлияят на разходите. Модерните, ефективни машини могат да ускорят процеса и да намалят разходите.
 9. Контрол на трафика: Ако улицата остава отворена по време на строителството, мерките за контрол на движението трябва да бъдат приложени, което може да увеличи общите разходи.
 10. Сезон: Проектите по асфалтиране може да бъдат засегнати от времето, особено в по-студените райони. Асфалтирането по време на определени сезони може да изисква допълнителни предпазни мерки, което ще повлияе на разходите.

Всеки проект трябва да бъде оценен индивидуално, за да се определи точната ценова оферта.
Поръчайте безплатна консултация
работник на фирма за асфалтиране държи за рука момиче, радват се след асфалтиране на улица

Кое е най-важното при асфалтиране на улици

Преди да започнете да асфалтирате улица, за да се осигури качествен и дълготраен резултате важно да знаете следното:
Поръчайте безплатна консултация
При асфалтиране на улици трябва да се имате предвид няколко важни фактора, за да се осигурите качествен и дълготраен резултат. Ето някои от най-важните аспекти, върху които да се съсредоточите:

 1. Правилно планиране и проектиране. Задълбоченото планиране и проектиране са от решаващо значение преди започване на асфалтов проект. Обмислете фактори като обем на трафика, климатични условия, стабилност на почвата и изисквания за дренаж. Ангажирайте се със строителни инженери и професионалисти, за да създадете подходящ дизайн, който отговаря на местните разпоредби и стандарти.
 2. Качествени материали. Качеството на използваните материали за асфалтова настилка оказва значително влияние върху дълготрайността и издръжливостта на улицата. Уверете се, че се използват висококачествени инертни материали (като натрошен камък или чакъл) и асфалтово свързващо вещество. Асфалтовата смес трябва да бъде проектирана така, че да отговаря на специфичния трафик и условията на околната среда в района.
 3. Адекватна подготовка на основата. Основата, която е естествената почва или съществуващата настилка под асфалта, трябва да бъде правилно подготвена. Тя трябва да е стабилна, добре уплътнена и без остатъци и растителност. Правилната подготовка на основата помага за предотвратяване на бъдещи проблеми като слягане и пукнатини.
 4. Правилно отводняване. Адекватният дренаж е от съществено значение, за да се предотврати натрупването на вода върху повърхността на улицата, тъй като може да доведе до влошаване и преждевременно разрушаване на асфалта. Пътят трябва да бъде проектиран с подходящи наклони и увенчан, за да се улесни оттичането на водата. Освен това може да е необходимо инсталирането на бордюри, улуци и дъждовни канали за ефективно управление на водата.
 5. Правилно полагане на асфалт. Асфалтът трябва да се нанася при подходяща температура и дебелина. Температурата трябва да бъде в препоръчителния диапазон, за да се осигури правилно уплътняване и адхезия. Дебелината на асфалтовия слой трябва да бъде еднаква по цялата улица, за да осигури достатъчна здравина и устойчивост на натоварвания от трафика.
 6. Цялостно уплътняване. Правилното уплътняване е от решаващо значение за постигане на плътна и равномерна асфалтова настилка. Уплътняването елиминира въздушните кухини, подобрява структурната цялост и подобрява устойчивостта на напукване. Трябва да се използва подходящо оборудване за валцуване и уплътняване и уплътняването трябва да се извърши, докато асфалтът е все още горещ и годен за обработка.
 7. Редовна поддръжка. След като улицата е асфалтирана, редовната поддръжка е от съществено значение за удължаване на нейния живот. Това включва периодични проверки, запечатване на пукнатини, запечатване и навременни ремонти на всякакви дупки или повреди на настилката. Правилните практики за поддръжка помагат да се предотврати ескалирането на незначителни проблеми в големи проблеми.

Не забравяйте, че асфалтополагането е сложен процес и се препоръчва да се консултирате с опитни професионалисти, които са специализирани в пътното строителство и се придържат към местните указания и разпоредби, за да гарантират най-добри резултати.

Защо за 30 години ни се довериха асфалтиране на улици повече над 200 клиента

И какви са нашите отличителни предимства
работник на фирма за асфалтиране гушка дъщеря на клиент къде правил асфалтиране на паркинг
Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни
Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни

Предлагаме 4 вида асфалт

Ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант за вас
Пясъчен асфалт

Използва се за асфалтиране на тротоари и дворове. В състава му няма натрошен камък, така че покритието е гладко.

Гледайте видео за нашето асфалтиране. Опитваме се да направим този свят по-добро място

Гледайте видео за нашето асфалтиране. Опитваме се да направим този свят по-добро място

Ценови решения

Винаги даваме 6 ценови решения
Икономичен

Работи: подготовка на площадката (почистване), изкопни работи, насипване на пласт от асфалтови стърготини или трошен варовик, импрегниране с битумно-емулсионен състав, полагане на асфалтобетонна смес, подравняване, уплътняване.

Спестете време
Свържете се с нас за да изберем най-добрия вариант за вашия случай
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

Още 6 убедителни причини да изберете нас за асфалтиране на улици

Поръчайте безплатна консултация
Когато става въпрос за асфалтиране на улици, Алфа Асфалт вашето надеждно и професионално решение. С години опит и екип от експерти в областта, предлагаме висококачествени услуги за асфалтиране, които се отличават с надеждност, прецизност и дълготрайност.

Ето няколко убедителни причини, поради които да изберете нас за вашите проекти за асфалтиране на улици:

 1. Професионализъм и опит: Нашата компания разполага с 30 години опит в асфалтирането на улици и пътища. Нашите специалисти са професионалисти в сферата и знаят как да се справят с всякакви предизвикателства. Можете да се доверите на нас за качествено изпълнение и точно спазване на сроковете.
 2. Качествени материали и технологии: Използваме само висококачествени асфалтни материали, които осигуряват издръжливи и устойчиви пътища. Нашите технологии са съвременни и иновативни, което ни позволява да предоставяме най-доброто на нашите клиенти.
 3. Гъвкавост и персонализирани решения: При нас всеки проект е уникален. Разбираме, че всяка улица има свои специфични изисквания и условия. Стремим се да предоставим гъвкави и персонализирани решения, които да отговарят на вашите нужди и бюджет.
 4. Професионално оборудване: Разполагаме с модерна техника и оборудване, което е от съществено значение за качественото изпълнение на проектите ни. Нашите машини са поддържани в отлично състояние и гарантират ефективност и прецизност.
 5. Конкурентни цени и прозрачност: Нашите цени са конкурентни и прозрачни. Считаме, че качествената работа не трябва да е свързана с високи цени. Предоставяме ясни и разбираеми ценови оферти, без скрити такси и разходи.
 6. Отлични референции и доволни клиенти: Гордим се със стотиците успешни проекти, които сме реализирали. Нашият богат опит и доволни клиенти са най-доброто доказателство за нашата професионалност и качество на изпълнение.

Когато изберете нас за асфалтиране на улиците, можете да бъдете спокойни, че работата ще бъде извършена от екип от експерти с доказан опит.

Ние сме готови да се справим с всякакви предизвикателства и да ви предложим най-доброто решение за вашите нужди.

Обещаваме качествено и ефективно изпълнение на проектите си, за да направим вашите улици здрави, гладки и безопасни за всички.

Свържете се с нас днес и доверете ни своя проект за асфалтиране на улица.

Имаме всички необходими сертификати

Затова смело даваме 7 години гаранция за асфалтиране на улици
Безплатно
Заявете безплатно посещение за оглед, консултация и оферта
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

Етапи на сътрудничество за асфалтиране на улици

Правиме асфалтиране в София съгласно следните етапи на сътрудничество
1

Телефонен разговор

На този етап ние взимаме информация от вас за улица и последващата безплатна консултация и обявяване на прогнозната цена за асфалтово покритие

2

Посещаваме обекта

За точна оценка, нашият специалист извършва оглед и измерване на улица за асфалтиране

3

Изпращаме оферта

След изготвяне на точен и подробен разчет ще Ви изпратим оферта, в която са посочени обемите и цените за всички видове услуги по асфалтиране на улица, както и гаранцията и сроковете за изпълнението му. Винаги даваме няколко ценови решения

4
Сключваме договор

Той предписва всички условия за сътрудничество, включително приложения с прогнозна цена, начална и крайна дата на работата, ред и условия на плащане, гаранционен срок и др.

5

Започваме асфалтирането

Веднага след получаване на авансовото плащане екипът ни от висококвалифицирани специалисти започва асфалтиране на улица

6

Предаваме работа

В края на асфалтиране се предоставят приключващи документи, включително актове и удостоверения за стойността на работата, основна фактура и фактура за плащане на остатъка.

Как изглежда процесът на асфалтиране на улица?

Отговор на най-често задаваният въпрос от нашите клиенти
Процесът на асфалтиране на улица е сложен и изисква добре планиране, координиране и професионално изпълнение. Ето как изглежда този процес:

1. Подготовка и планиране:
Първата и най-важна стъпка преди асфалтирането на улица е детайлната подготовка и планиране. Това включва изследване на състоянието на настоящата пътна настилка, измервания, анализ на трафика и определяне на необходимите ремонтни и подобрителни мерки.
2. Изместване на настоящата настилка (по необходимост):
Ако настоящата пътна настилка е в лошо състояние или съществуват повреди, тя трябва да бъде изместена преди асфалтирането на нова. Това може да включва фрезоване на старата асфалтова настилка или демонтаж на други материали.
3. Подготовка на основата:
След изместването на старата настилка се пристъпва към подготовката на основата. Основата трябва да бъде стабилна и равномерна, за да осигури здраво прилепване на новия асфалт. При необходимост се извършват компактиране и нивелиране на основата.
4. Поставяне на асфалтов слой:
След успешната подготовка, екипите пристъпват към поставянето на асфалтовия слой. Този процес се извършва с помощта на специална техника, която равномерно разнася асфалтовата смес в желаната дебелина върху улицата.
5. Компактиране на асфалта:
След поставянето на асфалтовия слой, той се компактира с помощта на ролки или компактори. Компактирането уплътнява асфалта и премахва въздушни пространства, което осигурява по-стабилна и издръжлива пътна настилка.
6. Гладене и завършване:
Финалният етап включва гладене и завършване на асфалтовата повърхност. Този процес осигурява равномерен и гладък път, който е приятен за шофиране.
7. Сушене и отбелязване на пътната обстановка:
След асфалтирането улицата трябва да се остави да се изсуши и затвърди. След това може да се отбелязват линии, знаци и други пътни обозначения за повишаване на безопасността и удобството на движението.
8. Контрол на качеството и одобрение:
На последен етап се извършва контрол на качеството, за да се уверим, че асфалтирането е извършено според високите стандарти и изисквания. Само след качествен контрол и одобрение улицата е готова за използване от трафика.

Процесът на асфалтиране на улица изисква внимание към всеки етап и е осъществен от професионални екипи с опит в областта.

Ние гарантираме, че вашата улица ще бъде асфалтирана с внимание към детайлите и високи стандарти за качество, за да осигурим здрава и дълготрайна пътна настилка, която ще служи на общността дълго време напред.
Поръчайте безплатна консултация

Други въпроси за асфалтиране на улица

Още отговори на често задавани въпроси от нашите клиенти
Имате ли още въпроси?
Свържете се с нас и ние ще отговорим на всички
ваши въпроси
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути
Сега ще разберем какъв подарък ще получите.
Завъртете колелото!
ТИСНИ

Обадете ни се и спестете време и енергия

За само 3 минути разговор, ще ви разкажем толкова за асфалтирането, че ще се чувствате като асфалтен експерт. По-бързо от това, само асфалт може да изсъхне! Кликнете върху номера!