Асфалтиране на дупки в София и Пловдив

Ние ще намерим решение за вашия бюджет
|
ALFA
Asfalt
Ние използваме висококачествени асфалтови материали, специално предназначени за асфалтиране на дупки. Използваме само най-съвременните технологии, за да гарантираме дълготрайността и качеството на нашата работа.
Международния стандарт ISO 9001
Всички използвани материали в Алфа Асфалт имат сертификати за качество
Пофесионалното ниво на асфалтиране на дупки се потвърждава от сертифицирането по международния стандарт ISO 9001
Кажете сбогом на дупките и напуканите повърхности, докато проправяме пътя към по-гладко и безопасно пътуване за вас и вашата общност.

Цени за асфалтиране на дупки

Приблизителни цени за асфалтиране на дупки
Какво казват нашите клиенти за нас
До 1 май - 20% на всички услуги

Вижте как изглежда процесът на асфалтиране

Искате да знаете точна цена за вашето асфалтиране? Тогава отговорете на няколко въпроса
СТРАХОТНО! ОСТАВА ЕДНА СТЪПКА
Какво искате да асфалтирате?
Имате ли предпочитания за вид настилка или цветове?
Някои клиенти може да желаят определен вид настилка, като топъл асфалт, хладен асфалт или друг. Също така, цветовете на асфалта могат да варират.
Локацията може да влияе на цената поради различните разходи за доставка на материали и оборудване.
Има ли нужда от допълнителни услуги или подготовка?
В зависимост от проекта може да се изисква допълнителна работа, като например изравняване на терена или ремонт на съществуващ асфалт.
Спестете време
Свържете се с нас за да изберем най-добрия вариант за вашия случай
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

От какво зависи точна цена за асфалтиране на дупки

Различни дупки - различни технологии и цени
Поръчайте безплатна консултация
Точната цена за асфалтиране на дупки може да варира в зависимост от няколко ключови фактора, включително:

Размер на дупката: Размерът на увредената зона, която трябва да бъде асфалтирана, е важен определящ фактор за цената. По-големите лепенки ще изискват повече материали и труд, което води до по-високи разходи.

Дълбочина на асфалтиране: Дълбочината на пластира е от съществено значение за разглеждане. По-дълбоките дупки може да изискват повече материали и труд, за да се осигури правилно уплътняване и стабилност.

Тип асфалтова смес: Типът асфалтова смес, използвана за асфалтиране, може да повлияе на цената. Специализирани смеси или висококачествени материали може да са на по-висока цена в сравнение със стандартните смеси.

Подготовка на площадката: Състоянието на съществуващата настилка и необходимото количество подготвителни работи могат да повлияят на разходите. Почистването и ремонтирането на зоната преди асфалтиране може да изисква допълнителни усилия и разходи.

Мерки за контрол на трафика: За покриване на зони със съществуващ трафик, прилагането на временни мерки за контрол на трафика за безопасност може да увеличи общите разходи.

Техники за корекция: Различните техники за корекция могат да имат различни разходи. Например поправката в пълна дълбочина може да бъде по-скъпа от поправката на повърхността.

Сезон и метеорологични условия: Сезонните фактори и метеорологичните условия могат да повлияят на цената на асфалтиране на дупки. Настилката при неблагоприятни метеорологични условия може да изисква допълнителни мерки, оказващи влияние върху цената.

График на проекта: Графикът за завършване на проекта за корекция също може да играе роля в цената. Спешните или чувствителни във времето корекции може да изискват бърза работа, което води до увеличени разходи.

Разрешителни и разпоредби: Получаването на необходимите разрешителни и спазването на местните разпоредби може да включва допълнителни разходи, които могат да повлияят на общата цена.

От съществено значение е да работите с надежден и опитен асфалтов изпълнител, който може да предостави подробна и прозрачна разбивка на разходите въз основа на специфичните изисквания на вашия проект за изкърпване.

Като вземете предвид тези фактори и получите множество оферти, можете да вземете информирано решение и да осигурите успешен проект за корекция в рамките на вашия бюджет.
работник на фирма за асфалтиране с момиче на клиент радват се след асфалтиране на дупки в София

Какво трябва да знаете, преди да поръчате асфалтиране на дупки

Преди да поръчате асфалтиране на дупки, е важно да знаете някои ключови факти и да предприемете определени стъпки.
Поръчайте безплатна консултация
Това ще ви помогне да получите качествено изпълнение на проекта и да бъдете доволни от резултатите. Ето някои важни неща, които трябва да имате предвид:

 1. Оценете състоянието на дупките: Преценете броя, размера и дълбочината на дупките, които искате да бъдат асфалтирани. Осигурете си ясна представа за обхвата на проекта, за да можете да предоставите подробна информация на фирмата за асфалтиране.
 2. Подгответе бюджет: Определете бюджета, който сте готови да отделите за асфалтирането на дупките. Ние ще намерим решение за вашия бюджет.

Ако все още не сте избрали фирма за асфалтиране, ето няколко съвета за вас.

 1. Информирайте се за материалите: Узнайте какви асфалтови материали фирмата използва за асфалтирането на дупките. Убедете се, че те предлагат висококачествени материали, които ще осигурят дълготрайност и здравина на ремонтите.
 2. Проверете лицензите и застраховките: Уверете се, че фирмата за асфалтиране разполага с необходимите лицензи и застраховки за извършване на подобни услуги. Това гарантира, че сте в сигурни ръце и работата ще бъде изпълнена професионално.
 3. Уточнете сроковете: Преди да сключите договор, уточнете сроковете за изпълнение на проекта. Забележете, че асфалтирането може да бъде ограничено от метеорологичните условия, затова е важно да имате разбиране за възможни промени в програмата.
 4. Обсъдете детайлите на проекта: Когато се свържете с избраната фирма за асфалтиране, обсъдете подробно детайлите на проекта, включително размерите на дупките, необходимото количество материали, цената и други специфични изисквания.
 5. Подписване на договор: Преди да започнете работа, убедете се, че сте сключили писмен договор с фирмата за асфалтиране, който съдържа всички уговорени условия и детайли на проекта.

С правилна подготовка и сътрудничество с професионална фирма за асфалтиране, ще бъдете уверени, че вашите дупки ще бъдат правилно отстранени и пътната настилка ще бъде възстановена качествено и дълготрайно.

Ценови решения

Винаги даваме 6 ценови решения
Икономичен

Работи: подготовка на площадката (почистване), изкопни работи, насипване на пласт от асфалтови стърготини или трошен варовик, импрегниране с битумно-емулсионен състав, полагане на асфалтобетонна смес, подравняване, уплътняване.

Защо за 30 години ни се довериха асфалтиране на дупки повече над 800 клиента

И какви са нашите отличителни предимства
Учене чрез наблюдение: работник на фирма за асфалтиране гушка дете Малкото момиче следи внимателно как работникът прави асфалта като асфалтира тротовар
Безплатно
Заявете безплатно посещение за оглед, консултация и оферта
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

Още 10 убедителни причини да изберете нас за асфалтиране на дупки

Поръчайте безплатна консултация
1. Прецизни корекции, трайни резултати.
В Алфа Асфалт квалифицирани техници са майстори на занаята си, щателно асфалтират дупки с ненадмината прецизност. С нашите безпроблемни техники за изкърпване, ремонтираните участъци се сливат безпроблемно със съществуващия път, оставяйки след себе си повърхност, която е като нова.

2. Превъзходни асфалтови материали.
Ние в Алфа Асфалт вярваме в използването на най-добрите налични асфалтови материали. Нашият асфалт от най-висок клас осигурява издръжлива и дълготрайна лепенка, която може да издържи на интензивен трафик и тежки метеорологични условия.

3. Бързи решения, минимални смущения.
Разбираме, че времето е от съществено значение, и се стремим да завършим проектите за корекции бързо, без да правим компромис с качеството. Нашият ефективен процес по асфалтиране на дупки свежда до минимум прекъсванията, позволявайки на трафика да протича гладко и безопасно.

4. Безопасността на първо място.
Безопасността е в основата на нашия процес на асфалтиране. Нашият екип взема всички предпазни мерки, за да създаде сигурни работни зони и да гарантира безопасността както на нашия екип, така и на обществеността по време на процеса на асфалтиране на дупки.

5. Екологично съзнателни практики.
Като пазители на околната среда, ние приемаме екологичните мерки сериозно. Нашите методи за изкърпване на асфалт се фокусират върху рециклирането на материали, когато е възможно, намаляване на отпадъците и насърчаване на устойчивостта.

6. Икономически ефективни решения.
Нашите услуги за асфалтиране предлагат изключителна стойност за вашата инвестиция. Като адресирате своевременно проблемите с настилката, можете да предотвратите по-нататъшни щети, да удължите живота на вашите пътища и да минимизирате дългосрочните разходи за ремонт.

7. Персонализирани решения за корекции.
Нито един проект за корекции не е твърде голям или твърде малък за нас. От дребни ремонти до мащабна работа по изкърпване, ние приспособяваме нашите решения да отговарят на специфичните нужди на вашите пътища, като гарантираме оптимални резултати.

8. Прозрачна комуникация.
Вярваме в ясната и открита комуникация с нашите клиенти. От първоначалната оценка до окончателното коригиране, ние ви информираме за всяка стъпка от пътя, като гарантираме, че сте спокойни през целия процес по асфалтиране на дупки.

9. Експертни съвети и съвети за поддръжка.
Освен асфалтиране на дупки, ние предоставяме експертни съвети за поддържане на вашите пътища, за да увеличите живота им. Нашият екип предлага практически съвети за поддръжка, като ви помага да извлечете максимума от инвестицията си в асфалт.

10. Вашето удовлетворение, наш приоритет.
Ние в Алфа Асфалт се гордеем с удовлетвореността на нашите клиенти. Вашето щастие е горивото, което ни кара да предоставяме изключителни решения за асфалтиране, които надминават вашите очаквания.

Свържете се с нас за превъзходно асфалтиране.

Не позволявайте повече на дупките и пукнатините да компрометират вашите пътища.

Свържете се с Алфа Асфалт днес, за да обсъдите нуждите си от асфалтиране и оставете нашия квалифициран екип да направи магията си, за да възстанови пътищата ви до съвършенство.

С Алфа Асфалт вашите пътища са в ръцете на страстни асфалтови занаятчии, посветени на прокарването на пътя към едно по-гладко и безопасно бъдеще.

Предлагаме 4 вида асфалт

Ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант за вас
Пясъчен асфалт

Използва се за асфалтиране на тротоари и дворове. В състава му няма натрошен камък, така че покритието е гладко.

Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни
Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни

Имаме всички необходими сертификати

Затова смело даваме 7 години гаранция за асфалтиране на дупки

Асфалтираме дупки съгласно GOST стандартите

Затова спокойно можем да дадем дори 5 години гаранция за настилка на паркинг
Поръчайте безплатна консултация
Държавният стандарт е предназначен да регулира всички детайли и нюанси при създаването на асфалтова настилка.

Технологията за полагане на асфалт е доста обемен нормативен документ, който определя всички тънкости на асфалтирането, до размера на фракциите от натрошен камък, които могат да се използват за определени видове асфалтова смес.

Нека да разгледаме 5-те основни нормативни изисквания.

 1. Температурата на "грубата възглавница" (долния слой) не трябва да бъде по-ниска от +5C, ако се планира да се полагат смеси за леене. Изключение, до екстремни температури от -10 C, може да се направи само в случай на спешни ремонтни дейности, но ще е необходимо да се затопли основата, за да се осигури добра адхезия на слоевете.
 2. Фиксираната температура на асфалтовата смес трябва да бъде между 130 и 150C.
 3. Сместа трябва да се полага на партиди, върху вече подготвена площ.
 4. След подготвителната работа мястото трябва да се третира с битумна емулсия, която ще играе ролята на грунд - за подобряване на адхезията, намаляване на абсорбцията на влага и защита на бъдещото платно от пукнатини.
 5. За ефективно полагане на асфалт е необходимо използването на специално оборудване и специално оборудване.
 6. Платното трябва да се уплътни веднага след засипването, също и с помощта на специална пътна техника: валяци, вибропреси, асфалтополагащи настилки.
 7. Последният етап от строителството трябва да бъде изкуственото образуване на малки неравности (ожулвания) на повърхността. Тази процедура трябва да се извърши по метода на специално заливане в горещ битум, съгласно действащата нормативна уредба.

Вижте колко много нюанси. Как мислите, колко фирми за асфалтиране следват всички тези уредби?

Гледайте видео за нашето асфалтиране. Опитваме се да направим този свят по-добро място

Гледайте видео за нашето асфалтиране. Опитваме се да направим този свят по-добро място

Етапи на сътрудничество за асфалтиране на дупки

Правиме асфалтиране на дупки в София и Пловдив съгласно следните етапи на сътрудничество
1

Телефонен разговор

На този етап ние взимаме информация от вас за двор и последващата безплатна консултация и обявяване на прогнозната цена за асфалтово покритие

2

Посещаваме обекта

За точна оценка, нашият специалист извършва оглед и измерване дупки за асфалтиране

3

Изпращаме оферта

След изготвяне на точен и подробен разчет ще Ви изпратим оферта, в която са посочени обемите и цените за всички видове услуги по асфалтиране на дупки, както и гаранцията и сроковете за изпълнението му. Винаги даваме няколко ценови решения

4
Сключваме договор

Той предписва всички условия за сътрудничество, включително приложения с прогнозна цена, начална и крайна дата на работата, ред и условия на плащане, гаранционен срок и др.

5

Започваме асфалтирането

Веднага след получаване на авансовото плащане екипът ни от висококвалифицирани специалисти започва асфалтиране на дупки

6

Предаваме работа

В края на асфалтиране се предоставят приключващи документи, включително актове и удостоверения за стойността на работата, основна фактура и фактура за плащане на остатъка.

Безплатно
Заявете безплатно посещение за оглед, консултация и оферта
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

Как изглежда процесът на асфалтиране на дупки?

Отговор на най-често задаваният въпрос от нашите клиенти
Процесът на асфалтиране на дупки обикновено се извършва в няколко стъпки, като целта е да се отстранят повредите и да се възстанови гладката и стабилна повърхност на асфалтовата настилка.

Ето стъпките, които обикновено се следват при асфалтиране на дупки:

 1. Подготовка на дупката: Първата стъпка е да се почистим дупката от всички свалящи се частици и мръсотия.
 2. Оценка на дупката: Оценяване на дълбочината и размера на дупката, за да определиме необходимото количество асфалтов материал за попълване.
 3. Залепване на периферията на дупката: При по-големи дупки може да бъде полезно да залепи периферията със строително лепило или аспирин. Това помага да се предотврати разпадането на ново поставения асфалт.
 4. Нанасяне на асфалтова мастика: Запълняваме дупката с асфалтова мастика или асфалтов материал, подходящ за ремонт. Уверяваме се, че материалът е добре компактен в дупката.
 5. Компактиране на асфалтовата смес: Използваме компактор или ролка, за да уплътним ново поставения асфалт. Това ще осигури стабилна и равномерна повърхност на ремонтираната дупка.
 6. Гладене на повърхността: Равномерно изглаждаме повърхността на асфалтовата настилка, за да създадем гладка и безопасна пътна повърхност.
 7. Контрол на качеството: Проверяваме дупката за неравности и уверяваме се, че асфалтовата настилка е здрава и стабилна.
 8. Сушене на асфалта: Оставяме асфалтовата настилка да се изсуши и затвърди. Времето, необходимо за сушене, може да варира в зависимост от атмосферните условия.
 9. Маркиране на пътя: При необходимост маркираме ремонтирания участък, за да предупредим шофьорите и пешеходците за промените на пътя.

Важно е да отбележим, че асфалтирането на големи и сложни повреди може да изисква допълнителни стъпки и подходящо оборудване.

Затова е добре да се консултирате с наши професионали, които разполагат с необходимия опит и ресурси за извършване на асфалтиране на дупки.
Поръчайте безплатна консултация

Други въпроси за асфалтиране на дупки

Най-често задавани от нашите клиенти
Имате ли още въпроси?
Свържете се с нас и ние ще отговорим на всички
ваши въпроси
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути
Сега ще разберем какъв подарък ще получите.
Завъртете колелото!
ТИСНИ

Обадете ни се и спестете време и енергия

За само 3 минути разговор, ще ви разкажем толкова за асфалтирането, че ще се чувствате като асфалтен експерт. По-бързо от това, само асфалт може да изсъхне! Кликнете върху номера!