Асфалтиране на тротоари в София и Пловдив

Ние ще намерим решение за вашия бюджет
|
ALFA
Asfalt
С деликатна комбинация от изкуство и експертен опит, ние асфалтираме тротоари така, че те са пленяват окото, устойчиви са на атмосферни влияния и стоят като доказателство за нашия ангажимент към съвършенство.
Как асфалтираме тротоари

Добре дошли на върха на съвършенството на асфалтиране на тротоари!

Ние асфалтираме тротоари от 30 години и за това време наистина постигнахме съвършенство в този процес.
Ние ще ви помогнем да намерите идеалния асфалт за вашият тротоар. И ще го направим на наистина ниска цена.
До 1 май - 20% на всички услуги

Цени за асфалтиране на тротоари

Приблизителни цени за асфалтиране на тротоари
Какво казват нашите клиенти за нас

Вижте как изглежда процесът на асфалтиране

Искате да знаете точна цена за вашето асфалтиране? Тогава отговорете на няколко въпроса
СТРАХОТНО! ОСТАВА ЕДНА СТЪПКА
Какво искате да асфалтирате?
Имате ли предпочитания за вид настилка или цветове?
Някои клиенти може да желаят определен вид настилка, като топъл асфалт, хладен асфалт или друг. Също така, цветовете на асфалта могат да варират.
Локацията може да влияе на цената поради различните разходи за доставка на материали и оборудване.
Има ли нужда от допълнителни услуги или подготовка?
В зависимост от проекта може да се изисква допълнителна работа, като например изравняване на терена или ремонт на съществуващ асфалт.
Спестете време
Свържете се с нас за да изберем най-добрия вариант за вашия случай
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

От какво зависи точна цена за асфалтиране на тротоари

Точна цена за асфалтиране на тротоар зависи от 10 фактора
Поръчайте безплатна консултация
 1. Повърхностна площ на тротоар: Размерът на настилката, която ще бъде асфалтирана, е важен определящ фактор за общите разходи. По-големите повърхности ще изискват повече материали, труд и време, което ще увеличи цената. Но ние също даваме специални цени за голями площи.
 2. Дебелина на настилката: Дебелината на асфалтовия слой играе решаваща роля при определяне на цената. По-дебелият слой асфалт може да изисква повече материали, което води до по-високи разходи.
 3. Тип асфалтова смес: Различните асфалтови смеси имат различни разходи въз основа на техния състав и експлоатационни характеристики. Висококачествените смеси или специализираните смеси, като порест асфалт, обикновено са по-скъпи от стандартните смеси.
 4. Достъпност и условия на обекта: Лесният достъп до мястото на настилката и съществуващите условия на обекта могат да повлияят на разходите. Труднодостъпни места или обекти с труден терен може да изискват допълнително оборудване и труд, което повишава общата цена за асфалтиране
 5. Подготвителна работа: Състоянието на съществуващата настилка и необходимото количество подготвителна работа може да повлияе на цената. Това включва задачи като почистване, ремонт на пукнатини и премахване на стари повърхности.
 6. Разходи за труд: Разходите за труд, включително заплати и обезщетения за работната сила, варират в зависимост от местоположението и сложността на проекта. Висококвалифицираната работна ръка и специализираните екипажи може да са по-скъпи.
 7. Оборудване и машини: Наличността и цената на необходимото оборудване и машини могат да повлияят на ценообразуването. Сложните проекти може да изискват специализирани машини, което може да повлияе на общите разходи.
 8. Сезонни фактори: Метеорологичните условия и сезонното търсене могат да повлияят върху цената на асфалтирането. В райони с екстремни колебания на времето, асфалтирането при неблагоприятно време може да изисква допълнителни мерки, които се отразяват на цената.
 9. Разстояние до асфалтовия завод: Близостта на асфалтовия завод до обекта на проекта може да повлияе на транспортните разходи за материали. По-дългите разстояния могат да доведат до по-високи транспортни разходи.
 10. График на проекта: Графикът за завършване на проекта също може да играе роля. Спешни или чувствителни към времето проекти може да изискват бърза работа, което може да доведе до увеличаване на разходите.
 11. Разрешителни и разпоредби: Получаването на необходимите разрешителни и спазването на местните разпоредби може да включва допълнителни разходи, които могат да повлияят на общите разходи.

Тези фактори ще ви помогнат да получите по-ясна представа за специфичните разходи за асфалтиране на настилки във вашия район.
работник на фирма асфалтиране на тротоари в София свърших работа и се смее с момиче че хубаво направих асфалтиране

Как да се подготвите за асфалтиране на тротоар

Подготовката за асфалтиране на тротоара е решаваща стъпка за осигуряване на успешна и дълготрайна асфалтова настилка
Поръчайте безплатна консултация
Ето основните стъпки, които трябва да следвате в процеса на подготовка:

Оценка и планиране. Оценете съществуващата настилка или повърхност: Проверете за пукнатини, дупки или всякакви структурни проблеми, които се нуждаят от ремонт или закърпване. Определете подходящата дебелина и вид на асфалтовата смес, необходими за конкретния проект и очакваната му употреба.

Изчистете района. Отстранете всички препятствия, отломки или растителност от зоната на настилката. Това гарантира чиста повърхност за правилно залепване на новия асфалт.

Ремонт и корекция. Обърнете внимание на всякакви структурни проблеми, пукнатини или дупки в съществуващата настилка. Почистете отломките и ги напълнете с подходящи материали за изкърпване или гореща асфалтова смес.

Класиране и наклон. Осигурете подходящо изравняване и наклон, за да позволите на водата да се оттича ефективно от повърхността на настилката. Правилният дренаж предотвратява увреждането на водата и удължава живота на асфалта.

Уплътняване. Уплътнете правилно основата и всички основни материали. Тази стъпка осигурява стабилна основа за асфалтовата повърхност и помага за предотвратяване на утаяване и деформация.

Нанесете асфалтова емулсия. Нанесете тънък слой асфалтова емулсия върху подготвената повърхност. Слепващото покритие спомага за по-добра адхезия между съществуващата настилка и новия асфалтов слой.

Доставка на асфалтова смес. Организирайте доставката на подходящата асфалтова смес до строителната площадка. Уверете се, че сместа е от правилния тип и температура за правилното настилка.
Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни
Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни

Защо за 30 години ни се довериха асфалтиране на тротоар повече над 800 клиента

И какви са нашите отличителни предимства
Бъдещата ни надежда: Малката помощничка на клиента на кого то асфалтирама тротоар се впуска в света на асфалтовото изкуство.
Безплатно
Заявете безплатно посещение за оглед, консултация и оферта
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

Още 6 причини да поръчате асфалтиране на тротоар при нас

Поръчайте безплатна консултация
1. Ненадмината изработка:

Нашите опитни асфалтови майстори притежават задълбочено разбиране на тънкостите, свързани с асфалтирането на тротоари. С дългогодишен опит зад гърба си, те се ориентират по контурите на всяка повърхност, оставяйки след себе си гладък и безпроблемен шедьовър, който примамва да бъде обходен.

2. Прецизно инженерство:

Прецизността е сърцето на нашите операции. Подхождаме към всеки проект за асфалтиране на тротоар с прецизно планиране и непоколебимо внимание към детайла. От оценката на терена до подготовката на основата, всяка стъпка се изпълнява с хирургическа прецизност, което гарантира, че крайният резултат надминава очакванията.

3. Издигаща се естетика:

Настилките не трябва да бъдат светски пътеки; те могат да бъдат платно за художествено изразяване. Нашите визионерски дизайнери вдъхват креативност във всеки сантиметър асфалт, интегрирайки безпроблемно вашия уникален стил и предпочитания. Резултатът? Настилка, която се слива хармонично със заобикалящата среда, подобрявайки цялостната привлекателност на вашия имот.

4. Създаден да издържи:

Издръжливостта е крайъгълният камък на нашето асфалтиране на тротоари. Ние използваме авангардни техники и първокласни материали, укрепвайки вашите повърхности срещу износването от времето и употребата. Нашите настилки се превръщат в дълготрайна инвестиция, която остава толкова издръжлива, колкото и в деня, в който е била положена.

5. Екологичен подход:

Като пазители на околната среда, ние възприемаме екологични практики във всички наши начинания. Нашите асфалтови решения включват устойчиви материали и методологии, като гарантират, че вашата асфалтова настилка не само издържа изпитанието на времето, но и допринася за по-екологичното бъдеще.

6. Съвършенство, ориентирано към клиента:

Ние в Алфа Асфалт вярваме в силата на сътрудничеството. Ние работим ръка за ръка с нашите клиенти, като се вслушваме в техните стремежи и ги превръщаме в осезаеми реалности. Вашето удовлетворение е наш основен приоритет и ние правим всичко възможно, за да предоставим резултати, които надминават вашите очаквания.

Предлагаме 4 вида асфалт

Ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант за вас
Пясъчен асфалт

Използва се за асфалтиране на тротоари и дворове. В състава му няма натрошен камък, така че покритието е гладко.

Асфалтираме тротоари съгласно GOST стандартите

Затова спокойно можем да дадем дори 7 години гаранция за настилка на тротоар
Поръчайте безплатна консултация
Държавният стандарт е предназначен да регулира всички детайли и нюанси при създаването на асфалтова настилка.

Технологията за полагане на асфалт е доста обемен нормативен документ, който определя всички тънкости на асфалтирането, до размера на фракциите от натрошен камък, които могат да се използват за определени видове асфалтова смес.

Нека да разгледаме 5-те основни нормативни изисквания.

 1. Температурата на "грубата възглавница" (долния слой) не трябва да бъде по-ниска от +5C, ако се планира да се полагат смеси за леене. Изключение, до екстремни температури от -10 C, може да се направи само в случай на спешни ремонтни дейности, но ще е необходимо да се затопли основата, за да се осигури добра адхезия на слоевете.
 2. Фиксираната температура на асфалтовата смес трябва да бъде между 130 и 150C.
 3. Сместа трябва да се полага на партиди, върху вече подготвена площ.
 4. След подготвителната работа мястото трябва да се третира с битумна емулсия, която ще играе ролята на грунд - за подобряване на адхезията, намаляване на абсорбцията на влага и защита на бъдещото платно от пукнатини.
 5. За ефективно полагане на асфалт е необходимо използването на специално оборудване и специално оборудване.
 6. Платното трябва да се уплътни веднага след засипването, също и с помощта на специална пътна техника: валяци, вибропреси, асфалтополагащи настилки.
 7. Последният етап от строителството трябва да бъде изкуственото образуване на малки неравности (ожулвания) на повърхността. Тази процедура трябва да се извърши по метода на специално заливане в горещ битум, съгласно действащата нормативна уредба.

Вижте колко много нюанси. Как мислите, колко фирми за асфалтиране следват всички тези уредби?

Гледайте видео за нашето асфалтиране. Опитваме се да направим този свят по-добро място

Гледайте видео за нашето асфалтиране. Опитваме се да направим този свят по-добро място

Ценови решения

Винаги даваме 6 ценови решения
Икономичен

Работи: подготовка на площадката (почистване), изкопни работи, насипване на пласт от асфалтови стърготини или трошен варовик, импрегниране с битумно-емулсионен състав, полагане на асфалтобетонна смес, подравняване, уплътняване.

Имаме всички необходими сертификати

Затова смело даваме 7 години гаранция за асфалтиране на улици
Спестете време
Свържете се с нас за да изберем най-добрия вариант за вашия случай
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

Етапи на сътрудничество за асфалтиране на тротоар

Правиме асфалтиране на тротоар в София и Пловдив съгласно следните етапи на сътрудничество
1

Телефонен разговор

На този етап ние взимаме информация от вас за тротоар и последващата безплатна консултация и обявяване на прогнозната цена за асфалтово покритие

2

Посещаваме обекта

За точна оценка, нашият специалист извършва оглед и измерване на тротоар за асфалтиране

3

Изпращаме оферта

След изготвяне на точен и подробен разчет ще Ви изпратим оферта, в която са посочени обемите и цените за всички видове услуги по асфалтиране на тротоар, както и гаранцията и сроковете за изпълнението му. Винаги даваме няколко ценови решения

4
Сключваме договор

Той предписва всички условия за сътрудничество, включително приложения с прогнозна цена, начална и крайна дата на работата, ред и условия на плащане, гаранционен срок и др.

5

Започваме асфалтирането

Веднага след получаване на авансовото плащане екипът ни от висококвалифицирани специалисти започва асфалтиране на тротоар

6

Предаваме работа

В края на асфалтиране се предоставят приключващи документи, включително актове и удостоверения за стойността на работата, основна фактура и фактура за плащане на остатъка.

Как изглежда процесът на асфалтиране на тротоар?

Отговор на най-често задаваният въпрос от нашите клиенти
Процесът на асфалтиране на тротоар се състои от няколко основни стъпки, които включват подготовка на повърхността, изпълнение на асфалтовия слой и завършващи дейности. Ето подробен преглед на този процес:

1. Подготовка на повърхността:
 • Първата стъпка е почистване на повърхността на тротоара от прах, мръсотия, растителност и други замърсявания. Това може да включва използване на метличка и високо налягане на вода.
 • След това се осъществява проверка на състоянието на съществуващата настилка. Ако има дупки, пукнатини или други повреди, те трябва да бъдат ремонтирани преди асфалтирането.

2. Изпълнение на асфалтовия слой:
 • След успешната подготовка се подготвя асфалтовата смес, която ще бъде използвана за тротоара. Тази смес се подбира специално за тротоари и осигурява гладка и издръжлива повърхност.
 • Асфалтовият слой се изпълва на повърхността на тротоара чрез специализирани машини, които равномерно разнасят асфалтовата смес.
 • Той се изравнява и компактира с помощта на валяци и други специализирани инструменти, за да се получи гладка и равномерна настилка.

3. Финален завършек:
 • След като асфалтовият слой е изпълнен и компактиран, се извършват завършващите дейности.
 • Това може да включва нанасяне на линии за маркиране, като пешеходни пътеки, междулентове и други маркери, които осигуряват безопасността на пешеходците и правилното движение на транспортните средства.
 • Освен това се провежда окончателна проверка за качество, за да се уверим, че тротоарът е изграден според най-високите стандарти.

Този процес може да се различава в зависимост от конкретните изисквания и условия на проекта. Важно е да бъдете сигурни, че процесът на асфалтиране се извършва от професионалисти с опит в сферата, които разбират как да справят с предизвикателствата и да предоставят качествено завършен тротоар.
Поръчайте безплатна консултация

Други въпроси за асфалтиране на тротоар

Най-често задавани от нашите клиенти
Имате ли още въпроси?
Свържете се с нас и ние ще отговорим на всички
ваши въпроси
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути
Сега ще разберем какъв подарък ще получите.
Завъртете колелото!
ТИСНИ

Обадете ни се и спестете време и енергия

За само 3 минути разговор, ще ви разкажем толкова за асфалтирането, че ще се чувствате като асфалтен експерт. По-бързо от това, само асфалт може да изсъхне! Кликнете върху номера!