Асфалтиране на малки площи
в София и Пловдив

Международния стандарт ISO 9001
|
ALFA
Asfalt
Ние в Алфа Асфалт вярваме, че дори и най-малките пространства заслужават асфалтово величие.
Иновативни технологии
Малки пространства, големи мечти. Трансформиране на миниатюрни чудеса с експертно асфалтиране!
Независимо дали става въпрос за малка алея или уютен двор, нашият експертен екип е тук, за да превърне вашите малки площи в зашеметяващи витрини на гладкост.
Размерът може да е малък, но нашето внимание към детайла е колосално! Нашият опитен екип подхожда към всяка малка площ със същото ниво на прецизност и грижа като по-големите проекти, осигурявайки безупречно павирани повърхности, които радват сетивата.

Цени за асфалтиране на малки площи

Приблизителни цени за асфалтиране на малки площи
Какво казват нашите клиенти за нас
До 1 май - 20% на всички услуги

Вижте как изглежда процесът на асфалтиране

Искате да знаете точна цена за вашето асфалтиране? Тогава отговорете на няколко въпроса
СТРАХОТНО! ОСТАВА ЕДНА СТЪПКА
Какво искате да асфалтирате?
Имате ли предпочитания за вид настилка или цветове?
Някои клиенти може да желаят определен вид настилка, като топъл асфалт, хладен асфалт или друг. Също така, цветовете на асфалта могат да варират.
Локацията може да влияе на цената поради различните разходи за доставка на материали и оборудване.
Има ли нужда от допълнителни услуги или подготовка?
В зависимост от проекта може да се изисква допълнителна работа, като например изравняване на терена или ремонт на съществуващ асфалт.
Спестете време
Свържете се с нас за да изберем най-добрия вариант за вашия случай
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

От какво зависи точна цена за афалтиране на малки площи

Цената за асфалтиране на малки площи може да зависи от няколко фактора, които трябва да се вземат предвид при определянето й.
Някои от основните фактори, които могат да влияят на точната цена, включват:

 1. Размер на площта: Очевидно, по-големите площи ще изискват повече материали и труд, което може да увеличи цената на асфалтирането.
 2. Достъп до площта: Ако площта е труднодостъпна или съществуват препятствия, които затрудняват достъпа на строителната техника, това може да повиши разходите.
 3. Състояние на настоящата настилка: Ако има повреди или стар асфалт, които трябва да бъдат премахнати преди асфалтирането, това може да увеличи цената на проекта.
 4. Дълбочина на асфалтирането: При ремонтни работи, дълбочината на асфалтирането може да варира, като по-дълбоките ремонти обикновено са по-скъпи.
 5. Избор на материали: Качеството и типът на използваните асфалтови материали могат да влияят на цената. По-висококачествените материали обикновено са по-скъпи, но могат да осигурят по-дълготрайна и здрава пътна настилка.
 6. Местоположение: Географското местоположение на площта може да повлияе на цената поради разлики в разходите за транспорт и доставка на материали.
 7. Планиран срок на изпълнение: Ако имате спешни изисквания за изпълнение, това може да доведе до по-високи разходи.
 8. Допълнителни услуги: Ако желаете допълнителни услуги като маркиране на пътя или други специални елементи, това може да повлияе на цената.

За да получите точна цена за асфалтиране на малка площ, най-добре е да се свържете с нашата фирма за асфалтиране и да посочите всички детайли за проекта.

Ние ще ви предоставим подробна оферта и да ви консултираме за най-доброто решение, отговарящо на вашите нужди и бюджет.
Поръчайте безплатна консултация
работник на фирма за асфалтиране сьс своята момиче идват след подготовка към асфалтиране на малки площи в софия

Ценови решения

Винаги даваме 6 ценови решения
Икономичен

Работи: подготовка на площадката (почистване), изкопни работи, насипване на пласт от асфалтови стърготини или трошен варовик, импрегниране с битумно-емулсионен състав, полагане на асфалтобетонна смес, подравняване, уплътняване.

Кое е най-важното при асфалтиране на малки площи

При асфалтиране на малки площи, най-важното е внимателно планиране и професионално изпълнение, за да се гарантира успешен и дълготраен резултат.
Поръчайте безплатна консултация
Ето няколко ключови аспекта, които трябва да се вземат предвид:

 1. Подготовка на повърхността: Осигурете, че повърхността на площта е правилно подготвена преди асфалтирането. Тя трябва да бъде чиста от прах, мръсотия и други материали, които могат да повлияят на адхезията на асфалтовия слой.
 2. Избор на качествени материали: При асфалтиране на малки площи, е важно да се използват висококачествени асфалтови материали. Това осигурява здрава и устойчива пътна настилка, която ще издържи на натоварването и вредните въздействия на околната среда.
 3. Правилно апликационно оборудване: Използването на правилното апликационно оборудване е от съществено значение за постигане на гладка и равномерна повърхност на асфалта. Професионалните асфалтови екипи разполагат с подходящата техника за работа в ограничени пространства.
 4. Дълготрайност и здравина: Гарантирайте, че асфалтираната площ е добре компактирана и укрепена, за да се осигури дълготрайна и здрава пътна настилка. Правилната компакция на асфалта е от ключово значение за предотвратяване на поява на нови дупки и повреди.
 5. Внимание към детайлите: В малките площи вниманието към детайлите е от съществено значение. Особено при ограничено пространство, важно е да се обръща внимание на равномерността и качеството на изпълнение на асфалтовия слой.
 6. Спазване на препоръки за сушене: Уверете се, че асфалтовата настилка е правилно сушена и затвърдена преди да се използва от трафика. Необходимото време за сушене може да се различава в зависимост от атмосферните условия и типа на използваните материали.
 7. Гаранция и поддръжка: При асфалтиране на малки площи, проверете дали фирмата за асфалтиране предоставя гаранция за извършената работа. Също така, уточнете каква поддръжка и сервизни услуги могат да бъдат предоставени след завършване на проекта.

Вземайки предвид тези аспекти и работейки с професионална и опитна фирма за асфалтиране, може да се уверите, че вашата малка площ ще бъде асфалтирана качествено и с дълготрайни резултати.

Изберете вашето асфалтиране на малки площи

Изберете и вижте подробности
Преобразете паркинга си с нашите експертни асфалтови настилки. Гарантирани гладки, издръжливи и професионални резултати.
Имаме модерно оборудване с висока производителност и материали, отговарящи на GOST.
Асфалтиране на паркинг
Асфалтиране на двор
Подобрете вашия двор с нашите първокласни услуги за асфалтиране. От концепцията до завършването ние превръщаме асфалтовите мечти в реалност. 7 години гаранция на асфалтиране на двор. 6 ценови варианти.
Асфалтиране на тротоар
Предоставяме услуги по асфалтиране на тротоари от самото начало и замяна на старо асфалтово покритие. Всички дейности се извършват стриктно съгласно технологията, а качеството на работата се контролира на всеки етап.
Асфалтиране на дупки
В София предлагаме най-бързите корекционни ремонти, премахвайки всички видове повреди. Използваме съвременни технологии и многофункционално оборудване, предоставяйки 7 години гаранция за нашите услуги."
Защо за 30 години ни се довериха повече над 1000 клиента

И какви са нашите отличителни предимства
Изграждане на бъдещето: Когато асфалтиране на малки площи и по принцип процес става урок за малките наблюдатели
Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни
Отношения с клиентите за нас - над парите
Ние ще направим всичко, за да останете доволни

Предлагаме 4 вида асфалт

Ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант за вас
Пясъчен асфалт

Използва се за асфалтиране на тротоари и дворове. В състава му няма натрошен камък, така че покритието е гладко.

Гледайте видео за нашето асфалтиране. Опитваме се да направим този свят по-добро място

Гледайте видео за нашето асфалтиране. Опитваме се да направим този свят по-добро място

Имаме всички необходими сертификати

Затова смело даваме 7 години гаранция за асфалтиране на улици
Безплатно
Заявете безплатно посещение за оглед, консултация и оферта
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути

Етапи на сътрудничество за асфалтиране на малки площи

Правиме асфалтиране на малки площи в София съгласно следните етапи
1

Телефонен разговор

На този етап ние взимаме информация от вас за малка площа и последващата безплатна консултация и обявяване на прогнозната цена за асфалтово покритие

2

Посещаваме обекта

За точна оценка, нашият специалист извършва оглед и измерване на територията за асфалтиране на малка площа

3

Изпращаме оферта

След изготвяне на точен и подробен разчет ще Ви изпратим оферта, в която са посочени обемите и цените за всички видове услуги по асфалтиране на вашия обект, както и гаранцията и сроковете за изпълнението му. Винаги даваме няколко ценови решения

4
Сключваме договор

Той предписва всички условия за сътрудничество, включително приложения с прогнозна цена, начална и крайна дата на работата, ред и условия на плащане, гаранционен срок и др.

5

Започваме асфалтирането

Веднага след получаване на авансовото плащане екипът ни от висококвалифицирани специалисти започва асфалтиране на малка площа

6

Предаваме работа

В края на асфалтиране се предоставят приключващи документи, включително актове и удостоверения за стойността на работата, основна фактура и фактура за плащане на остатъка.

Също предлагаме асфалтиране
на голями площи

Можем да предложим много бюджетни цени за асфалтиране на улици и пътища. А също полагане на павета и редене на унипаваж
Алфа Асфалт предлага широк спектър услуги, включително фрезоване, изваждане на почвата, създаване на стабилни основи с пясъчни и чакълени възглавници, бетониране, нивелиране и полагане на пътни плочи. При асфалтирането винаги избираме оптимална технология, гарантираща качествени резултати
Асфалтиране на пътища
Асфалтиране на улици
Всеки път, който проправяме, е доказателство за нашата страст към съвършенството. Използваме съвременно оборудване с висока производителност и материали, отговарящи на стандартите на GOST.
Полагане на павета
Нашата опитна екипа ще ви помогне да създадете вечен дизайн, който допълва вашия начин на живот и подобрява вътрешните дворове с елегантни пътеки, придавайки им очарователен вид.
Редене на унипаваж
Като експерти в украсата с унипаваж, ние гарантираме прецизност и внимание към детайлите. Създаваме уникални и красиви дизайни, които превръщат вашия простор в уютно и функционално място за релаксация.
Още за нас

Професионални работници в екипа

20
1000
7 години гаранция на асфалтиране

Изпълнени работи

Работим от 1993г
7
30

Още 6 убедителни причини да изберете нас за асфалтиране на малки площи

Поръчайте безплатна консултация
 1. Експерти в областта на асфалтирането: Ние сме водеща фирма, специализирана в асфалтирането на малки площи. С години опит и екип от професионалисти, гарантираме висококачествено изпълнение и точност във всеки детайл на проекта.
 2. Персонализирани решения: Разбираме, че всеки проект е уникален. Приближаваме всеки клиент с индивидуален подход, като съчетаваме вашите изисквания с нашите професионални знания, за да предложим персонализирани решения, които отговарят на вашите нужди и бюджет.
 3. Висококачествени материали: Използваме само най-добрите асфалтови материали, които осигуряват здрава и издръжлива настилка. Нашата стремеж към качество гарантира, че асфалтът ще издържи на тежки натоварвания и ще се справи с променливите метеорологични условия.
 4. Техническа експертиза: Нашите технически специалисти имат широк опит и експертиза в областта на асфалтирането. Те ще извършат необходимите оценки и анализи, за да предоставят оптимални решения за вашия проект.
 5. Бързо изпълнение и прецизност: Съзнаваме, че времето е ценно. Ние сме добре организирани и работим ефективно, за да осигурим бързо и качествено изпълнение на проектите. Нашите екипи са обучени да се справят с малки площи с прецизност и внимание към детайлите.
 6. Гаранция и поддръжка: Като изцяло лицензирана и застрахована компания, ние предоставяме гаранция за извършените услуги. Осигуряваме и качествена поддръжка, за да се уверим, че вашата асфалтова настилка ще се запази в оптимално състояние в продължение на дълго време.

Избирайки Алфа Асфалт за асфалтиране на малки площи, вие разчитате на професионалност, качество и надеждност.

Нашата цел е да ви предложим най-добрите решения и изпълнение, които да ви удовлетворят напълно и осигурят безопасна и гладка пътна повърхност.

Как изглежда процесът на асфалтиране на малки площи?

Отговор на най-често задаваният въпрос от нашите клиенти
Процесът на асфалтиране на малки площи е подобен на този на по-големите проекти, но с фокус върху ефективността и прецизността в ограниченото пространство. Ето как изглежда този процес:

1. Подготовка на площта:
Първата стъпка е подготовката на площта, която изисква асфалтиране. Тази фаза включва изчистване на повърхността от прах, мръсотия и други материали, които могат да повлияят на адхезията на асфалта. Ако има стар асфалт или други повреди, те се отстраняват, за да се осигури равномерна подготвена повърхност.
2. Залепване на периферията:
За да предотвратим разпадане на ново поставения асфалт, залепваме периферията на малката площ със строително лепило или аспирин. Това е важна стъпка, особено ако дупката или повредата има неравни ръбове.
3. Нанасяне на асфалтов материал:
След подготовката нанасяме асфалтовия материал върху площта. При асфалтиране на малки участъци често се използва асфалтова мастика, която е подходяща за ремонт на по-малки дупки и пукнатини. Използваме специална техника и инструменти, които ни позволяват да работим прецизно и ефективно в ограниченото пространство.
4. Компактиране на асфалта:
След нанасянето, асфалтовият материал се компактира, за да се уверим, че е правилно укрепен и уплътнен. Използваме ролки или компактори, които осигуряват равномерно уплътняване на асфалта и създават стабилна пътна повърхност.
5. Гладене на повърхността:
След компактирането, правим финални корекции и изглаждаме повърхността на асфалта. Това ни позволява да създадем гладка и равномерна пътна настилка.
6. Сушене и ползване:
След завършване на асфалтирането, площта се оставя да се изсуши и затвърди. Времето за сушене може да варира в зависимост от атмосферните условия, но обикновено пътната настилка може да бъде използвана след няколко часа.
7. Контрол на качеството:
Преди приключване на проекта, извършваме контрол на качеството, за да се уверим, че асфалтирането е извършено правилно и отговаря на високите стандарти, които придаваме на нашата работа.

Процесът на асфалтиране на малки площи изисква прецизност, професионализъм и внимание към детайлите.

Ние в Алфа Асфалт готови да ви предоставим експертно асфалтиране за вашия проект, без значение на мащаба му.

Отправете запитване сега и нека обсъдим как можем да осигурим гладка и здрава пътна повърхност за вашата малка площ.
Поръчайте безплатна консултация

Други въпроси за асфалтиране на малки площи

Най-често задавани от нашите клиенти
Имате ли още въпроси?
Свържете се с нас и ние ще отговорим на всички
ваши въпроси
Или оставете телефон и ние ще се свържем с вас в рамките на 5 минути
Сега ще разберем какъв подарък ще получите.
Завъртете колелото!
ТИСНИ

Обадете ни се и спестете време и енергия

За само 3 минути разговор, ще ви разкажем толкова за асфалтирането, че ще се чувствате като асфалтен експерт. По-бързо от това, само асфалт може да изсъхне! Кликнете върху номера!